Najboljši profesionalni frizerski glavniki

Kratke lase je najpriročneje urejati z glavnikom in ravno zato glavnike različnih japonskih proizvajalcev pogosto uporabljajo v brivnicah.

Če boste glavnike japonskih proizvajalcev uporabljali doma, izberite barvo, ki najbolj ustreza vaši barvi las, če pa jih kupujete za uporabo v frizerskem salonu ali brivnici, vam priporočamo, da izberete glavnike iz različnih kolekcij in različnih barvnih odtenkov, saj si boste na ta način delo precej poenostavili in olajšali. In ne pozabite, da boste lahko skrbno izbrane frizerske pripomočke uporabljali še mnoga leta.

Glavniki imajo tanke, zožane zobce, s pomočjo katerih lahko lase uspešno tanjšamo. Zaradi svoje oblike so glavniki primerni za uporabo na različnih delih glave, saj omogočajo striženje na težko dostopnih mestih, na primer za ušesi. Glavniki znamke Beuy Pro v svetlih barvnih odtenkih so zasnovani za temne lase, tisti v temnih barvnih odtenkih pa se uporabljajo za svetle lase. Ustrezna barva glavnika ustvari barvni kontrast, kar vam omogoča, da lahko med striženjem in oblikovanjem pričeske razločno vidite različne pramene las. Izdelki so narejeni iz posebnega plastičnega materiala – poliacetala, ki je odporen na visoke temperature. Poleg tega poliacetal odlikuje tudi visok koeficient trenja, zato so izdelki iz tega materiala zelo trpežni in imajo dolgo življenjsko dobo.

Obstajajo različne vrste glavnikov, in sicer: za tupiranje las, za česanje, ravnanje las, za večji volumen, za ustvarjanje popolnoma gladkih las itd. Včasih mora frizer za oblikovanje pričeske uporabiti dva ali celo več različnih vrst glavnikov, s pomočjo katerih lahko lase uspešno postriže in oblikuje, izbira glavnika pa je odvisna tudi od  tipa las posamezne stranke. Ustrezen glavnik je torej treba izbrati glede na tip las, njihovo dolžino in tudi glede na vrsto pričeske, ki jo želimo oblikovati. Izbira ustreznega glavnika ni tako enostavna, kot se morda zdi na prvi pogled, saj lahko z napačno izbranim frizerskim orodjem lase precej poškodujemo.

Naša spletna trgovina s frizerskimi pripomočki Allhairtool.com se resda nahaja v Sloveniji, vendar lahko naše izdelke kupite od koderkoli v Evropi. Izdelke, ki so na voljo v naši spletni trgovini, odlikujeta vrhunska kakovost in izvirnost, poleg tega pa smo poznani tudi po zanesljivih in kvalitetnih storitvah.