Profesionalne frizerske krtače

V naši spletni trgovini Allhairtool.com je na voljo le najboljša frizerska oprema.

Kako doseči čim večjo popolnost lepotilnih pripomočkov, je bilo ključno vprašanje, ki so si ga zastavili ustanovitelji blagovne znamke Vess, in kaj kmalu so to svojo ambiciozno zamisel tudi uresničili. Danes je blagovna znamka znana po zagotavljanju učinkovitih rešitev za nego las, ki temeljijo na kakovostnih formulah in znanstvenem pristopu.

Blagovna znamka Vess izvira iz Japonske, kjer se lepotni rituali razlikujejo od tistih, ki jih poznamo v Evropi. Na Vzhodu posvečajo veliko pozornosti sestavi izdelkov in načinu uporabe, zato so predstavljeni izdelki po svoji obliki in kakovosti precej drugačni od proizvodov evropskih blagovnih znamk. Sodelovanje s strokovnjaki z različnih področij – biokemiki, frizerji in tehnologi, ki se ukvarjajo z razvojem izdelkov, namenjenih pomlajevanju in obnavljanju – je prispevalo k razvoju najboljših in tudi inovativnih frizerskih krtač. Vendar pa delo skupine Vess ne temelji zgolj na inovacijah, pač pa so med njihovimi izdelki tudi izboljšane različice klasičnih modelov.

Podjetje je usmerjeno v razvoj funkcionalnih lepotnih pripomočkov za vsakodnevno uporabo in pri vsem tem je bistveno, da inovacije temeljijo na kakovostnih raziskavah. Prav to je podjetju prineslo svetovno prepoznavnost in dobre ocene na tematskih spletnih mestih. Potem ko so bili izdelki blagovne znamke Vess predstavljeni na japonskem trgu, so kaj kmalu pridobili zaupanje domačih kupcev in uporabnikov in ni trajalo dolgo, da so jim začeli zaupati tudi lepotni strokovnjaki drugod po svetu.

Krtače Vess uporabljajo frizerski mojstri v več kot petdesetih državah, kar potrjuje odličnost in vrhunsko kakovost same blagovne znamke. Prednostne odlike, zaradi katerih so profesionalne frizerske krtače veliko boljše in učinkovitejše od običajnih pripomočkov, vključujejo kakovosten osnovni material, kakovostne ščetine in enostavnost uporabe. Toda najpomembnejša stvar pri neločljivem tandemu, sestavljenem iz sušilnika za lase in krtačenja, je pravzaprav učinek naravnosti, saj so valovi in kodri, oblikovani z uporabo krtač Vess, zelo mehki in naravni. Profesionalne frizerske krtače so odporne na toploto in od tod tudi izvira izraz termokrtačenje. Termo krtače so odporne na visoke temperature sušilnika za lase, poleg tega pa jih odlikuje tudi posebna oblika same osnove ali telesa, saj ima številne luknje. Skozi te luknje prehaja vroč zrak iz sušilnika za lase in se enakomerno razporedi na različnih straneh krtače, zaradi česar je proces sušenja veliko boljši in hitrejši.

Naša spletna trgovina Allhairtool.com s frizerskimi pripomočki se nahaja v Sloveniji, vendar lahko naše izdelke kupite od koderkoli v Evropi in po dostopnih cenah.